Nieuws

Laatste Nieuws

We hebben al onze optredens rondom Pasen moeten afzeggen i.v.m het Coronavirus. We hopen zo spoedig mogelijk de optredens te kunnen hervatten! pas goed op elkaar….

Goed Nieuws

Na een zwaar jaar van kuren en operatie, vallen en opstaan zijn we blij, dat we kunnen vertellen dat Trijntje, voorzichtig de repetitie avonden met het koor, heeft opgepakt. We zijn dankbaar en blij dat we elkaar op de donderdagavond weer ontmoeten en samen kunnen zingen. (sept 2019)

Godiva is weer te boeken in 2020!

Paasmusical “Glorie aan het Lam”

U kunt ons boeken voor een 75 minuten durend programma bestaande uit de Paasmusical “Glorie aan het Lam”. Het Paasverhaal wordt afgewisseld met dialogen en paasliederen. Wanneer we een collecte mogen houden na afloop van de musical zijn er verder geen kosten aan verbonden.

In deze musical wordt het laatste gedeelte van het leven van Jezus op aarde verteld in woord en lied. We beginnen bij de intocht in Jeruzalem waar Jezus wordt binnengehaald als een koning en we eindigen daar waar Jezus onze Koning, onze Redder wordt. Maar hoe heeft het kunnen komen van ´Hosanna voor de Koning´ naar ´Kruisig Hem´?

We volgen Jezus op Zijn weg naar onze toekomst.

Reacties zijn gesloten.